Hedendaagse mode in Amsterdam komt samen in boek

Christel de Wolff 2817
Modeliefhebbers opgelet. Het MOAM amsterdam heeft een uniek naslagwerk samengesteld over hedendaagse mode in Amsterdam en de rest van Nederland.

Het is een boek geworden vol mode, beeldende kunst en natuurlijk fotografie. Op 21 maart 2019 werd het boek, dat gaat onder de naam MOAM contemporary fashion & arts in amsterdam gelanceerd door uitgeverij MENDO. Meewerkende fotografen, mode ontwerpers en stylisten werden uitgenodigd om het eindresultaat samen te komen bekijken. 

MOAM contemporary fashion & arts in amsterdam

Het unieke boek met meer dan 200 pagina's toont nieuw werk gevestigde namen in de modewereld naast jonge en aanstormende mode talenten die werden geselecteerd door MOAM. In het boek komen de diverse visies op de creatieve cultuur van Amsterdam en de rest van Nederland samen. MOAM contemporary fashion & arts bevat werk van Claes Iversen, Daan Roosegaarde, Daily Paper, David Laport, G-Star RAW, Iris van Herpen, Jan Taminiau, Jimmy Nelson, Koos Breukel, Maarten Spruyt, Marc de Groot, Paul Bellaart, Philippe Vogelenzang, Piet Hein Eek, Piet Paris, Rijksmuseum, Sophie van der Perre, The New Originals en Valentina Vos.


Meer informatie over het boek vind je op de website van MOAM. Of bestel het boek via de website van uitgeverij MENDO.

Mode fotografie met Nikon

 


Fotografietalent Nicky Onderwater timmert hard aan de weg en mag namen als ELLE, L’Officiel en de Bijenkorf al tot haar clientèle noemen. Nikon stelde een D850 en objectieven ter beschikking evenals een training over hoe zij het beste uit haar camera kan halen. 'Ik doe veel editorial beautyshoots en dan is het heel belangrijk dat de huid van het model prachtig is en het schaduwverloop er mooi en natuurlijk uit ziet. De Nikon D850 pakt de huidtonen en kleuren heel goed op dus ik ben superblij dat ik deze body mocht gebruiken.' zegt mode fotograaf Nicky Onderwater.

 

Headerbeeld: Nicky Onderwater via Nikon

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel