Het fotografie event van de Benelux

Heb jij je kaart al voor FOTOFAIR 2019?

Redactie 443
Het aftellen kan wat ons betreft beginnen. In het weekeinde van 25 en 26 mei 2019 staat FOTOFAIR 2019 op de agenda, het grootste foto- en video-evenement in de Benelux.

Het is alweer de vijfde editie, én het eerste lustrum. Kaarten voor dit event zijn inmiddels verkrijgbaar.

FOTOFAIR is voor iedere fotograaf of fotografieliefhebber een event om naar uit te kijken. Het ruim 15 hectare grote terrein van het Event Center van de Beekse Bergen in het Brabantse Hilvarenbeek staat een weekend lang in het teken van foto- en videografie. Zo vinden er diverse masterclasses, workshops en lezingen plaats. Deze zijn allemaal gericht op foto- en videografie. Als je wilt kun je op de Fotofair de hele dag fotograferen. Vergeet dus straks vooral niet je camera mee te nemen!

Dankzij het educatieve karakter van FOTOFAIR weet je als bezoeker ook zeker dat je aan het einde van de dag vol inspiratie weer naar huis gaat. Zo zijn er exclusieve Masterclasses & Workshops en lezingen van toonaangevende, professionele fotografen. Denk aan Carola Mouthaan (winnaar Photomaster 2018), Peter Kemp, Wil Vestjens, Steven Ruiter, Peter Kemp, Ki Tan, Brendan de Clercq, Bas Meelker, Rob Doolaard en nog vele anderen.

Het event vindt plaats op diverse locaties zoals in de popup studio’s verspreid over het gehele terrein en in het bos. Ook worden er zeer uiteenlopende onderwerpen uitvoerig belicht. Denk aan landschap-, macro-, wildlife-, druppel-, portret-, studio-, glamour-, strobist-, 50 Shades- en huisdierenfotografie.

Complete programma

Kijk hier voor het complete programma.

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat volgende week van start. Zorg dat je tijdig een kaart in huis hebt want vol is vol. Via deze weg koop je jouw kaart. 

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie