Frans Lanting in het Nederlands Fotomuseum

Redactie 714
Deze zomer is in het Nederlands fotomuseum in Rotterdam een grote tentoonstelling te zien van natuurfotograaf Frans Lanting. Deze overzichtstentoonstelling toont de vijf belangrijkste projecten van de Rotterdamse fotograaf.

Van juni tot en met september staat het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam in het teken van natuurfotograaf Frans Lanting. De tentoonstelling is opgedeeld in vijf projecten die allemaal van groot belang zijn voor zijn carrière. Zo komen onder andere zijn eerste project over het Kralingse Bos, zijn eerste fotoreportage voor National Geographic over Madagaskar en zijn veelbesproken project 'Oog in oog' aan bod.

Frans Lanting

Frans Lanting begon 40 jaar geleden met fotografie en wordt nu gezien als één van de beste natuurfotografen ter wereld. Hij werkt regelmatig voor National Geographic, heeft vele awards gewonnen als BBC Wildlife Photographer of the year en is in 2001 benoemd tot Ridder in de Orde van de Gouden Ark, de hoogste onderscheiding op het gebied van natuurconservering in Nederland.

De tentoonstelling genaamd 'Dialogues with Nature' is van 9 juni tot en met 4 september 2016 te bezichtigen. Meer informatie zal binnenkort verschijnen op de website van het Nederlands Fotomuseum.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie