DIGIFOTO Podcast: De beste bruidsfotograaf, macrofotografie en nog veel meer!

DIGIFOTO Podcast: De beste bruidsfotograaf, macrofotografie en nog veel meer!

Eefke Burg 1083
De nieuwste editie van de DIGIFOTO Podcast zit vol inspirerende verhalen die je gehoord moet hebben. Zo spreken we met bruidsfotograaf Bas Uijlings die onlangs vierde werd bij een internationale bruidsfotografie en daarmee het hoogst eindigde van iedereen in Nederland en Europa.

Podcast met interviews, reviews en meer

Beste bruidsfotograaf

'Op de foto's die ik instuur voor wedstrijden is vaak iets te zien wat een 'normale' fotograaf niet zo snel zal vastleggen,' geeft bruidsfotograaf Bas Uijlings aan. Overigens fotografeert de fotograaf vooral voor de klant zélf en niet om hoge ogen te scoren bij internationale wedstrijden.

Macrofotografie tips

Ook spreken we in de podcast fotograaf Astrid. Ze vertelt ons over de favoriete plekken waar ze vaak gaat fotograferen. Herfst is vanwege zijn paddenstoelen, één van haar favoriete periodes om te fotograferen. Ze doet altijd veel onderzoek naar hetgeen ze gaat fotograferen. 'Ik vind het wel belangrijk dat je weet wat wanneer groeit en wanneer je het kan vinden en in wat voor een soort gebieden het groeit,' vertelt de macrofotograaf. Beluister dan ook de podcast voor nog meer tips van haar over macrofotografie.

Fotograaf Astrid Brouwers door Johan van de Watering

Godox ledlampen in de praktijk

Onze redacteur Siem ging aan de slag met ledlampen van Godox aan de hand van een boudoirshoot, wat prachtige plaatjes opleverde. De foto's van deze shoot werden eerder al gepubliceerd in DIGIFOTO Pro 4. 'Het is heel moeilijk om in te schatten hoe het er uit gaat zien als je twee flitsers neerzet en dat is meteen ook het grote voordeel van continulicht: je weet gelijk waar je aan toe bent,' geeft Siem aan. In de podcast vertelt hij nog veel meer over het werken met de Godox ledlampen in de praktijk.

Toekomstplannen Fotofair

Tenslotte spreken we ook nog Henk Albronda, oprichter van de Fotofair, over de toekomstplannen van de Fotofair. De Fotofair gaat vanaf volgend jaar naar een andere datum en ook naar een andere plek: het landgoed Duynenwater, waar er ook vele mooie platen aan het water te zien zijn.

Beluister de nieuwe editie van de podcast

Kortom: een prachtige editie van onze nieuwe DIGIFOTO podcast die inspireert en weet te enthousiasmeren.

 

 

afbeelding van Eefke Burg
Door: EefkeBurg

EefkeBurg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen vanEefke