Beluister hem snel

De allereerste DIGIFOTO Podcast!

Remco Stunnenberg 1120
DIGIFOTO is met iets heel nieuws begonnen: de DIGIFOTO Podcast. Beluister hem snel.Tijdens onze allereerste podcast gaan we onder andere in gesprek met Marsel van Oosten. Ook komen er allerlei handige fotografie-tips voorbij. Bijvoorbeeld van NiSi- en ZEISS ambassadeur Martijn Kort.

In gesprek met Sony tijdens onze Podcast

De redactie van DIGIFOTO Pro ging recent langs bij verschillende retailers, CameraNU, Cameraland en CameraTools. Wij vroegen hen onder andere naar hun best verkochte gear van 2018, de trend van dit jaar én naar hun verwachtingen voor volgend jaar. Uit deze rondgang bleek onder andere dat de Sony a7III de best verkochte camera is van 2018. Wederom een mooie opsteker voor Sony. In deze podcast gaan wij hierover met Sony in gesprek.

Marsel van Oosten

Het is een uitzending vol inspiratie, achtergrond en nieuws op het gebied van fotografie. En natuurlijk gingen we ook in gesprek met aansprekende fotografen. Zo spreken wij in onze eerste podcast onder andere met Wildlife Photographer of the Year 2018 Marsel van Oosten.

© Marsel van Oosten

De inmiddels 51-jarige Marsel van Oosten volgde ruim tien jaar geleden zijn hart. Hij verruilde zijn job als succesvol art-director, met bijbehorende grote internationale prijzen, voor een bijna tegenovergesteld beroep: natuurfotograaf. Wat bezielde hem? Je hoort het in onze podcast.

Vuurwerk fotograferen

Er is momenteel veel maatschappelijke discussie rondom het thema vuurwerk. Maar wat je er ook van vindt, de jaarwisseling biedt fotografen prachtige mogelijkheden om foto's te maken van het vuurwerk. Dit is echter geen sinecure. Op de redactie van DIGIFOTO Pro krijgen wij ook al de nodige vragen binnen van lezers hoe je dit precies moet doen. Wij leggen deze vraag voor aan NiSi en Zeiss ambassadeur Martijn Kort. Dus wil jij tijdens de jaarwisseling mooie foto's maken van het vuurwerk, ook dan mag je onze eerste podcast niet missen.

© Martijn Kort

DIGIFOTO Pro Lezersfoto's

Dagelijks wordt de redactie van DIGIFOTO Pro en digifoto Starter overspoeld met prachtige foto's van onze lezers. De mooiste beelden selecteren wij en nemen we ook op in onze edities. Een van de fotografen die er dit jaar bij ons uitsprong is concertfotograaf Eric Broere, die recent nog het concert van Waylon in Ahoy op prachtige wijze vastlegde. Wie is Eric, wat trekt hem zo aan concertfotografie aan? Deze en andere vragen komen in onze podcast aan bod. Ook geeft Eric de luisteraar goede tips!

© Eric Broere

Fotografie-agenda 2019

Ook blikken we vooruit naar toffe dingen op fotografiegebied die in 2019 op de agenda staan. Wat te denken van de FOTOFAIR, het grootste foto- en video-evenement in de Benelux. Dat én nog veel meer, hoor je allemaal in onze podcast. Beluister hem snel!   

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco