Winnaars fotowedstrijd: Lentekriebels

Uitslag fotowedstrijd: Lentekriebels

jesse kraal 3406
Ondertussen kijken we al weer vooruit naar de zomer, maar de afgelopen twee maanden stonden bij jullie in het teken van de lente. Onze lezersgallery stroomde over met lentefoto's en hoe moeilijk het ook was om te kiezen, we gaan drie fotografen erg blij maken met een mooie prijs!

We zijn blijkbaar niet de enigen bij wie de lentekriebels hebben toegeslagen, ook jullie werden massaal vrolijk van het voorjaar. Er werd flink ingezonden voor de fotowedstrijd lentekriebels en het was dan ook een hele klus om uit ruim 400 vrolijke voorjaarsfoto's drie winnaars te kiezen. Na alle foto's uitvoerig bekeken te hebben zijn we tot de volgende drie winnaars gekomen:

Hoofdprijs: B+W filterpakket t.w.v. 599 euro

John Ploeg gaat er vandoor met een superdeluxe filterset van B+W, beschikbaar gesteld door Degreef & Partner. De set bestaat uit een UV-filter, grijsfilter, polarisatiefilter en een close-upfilter in een filtermaat naar keuze. En dat alles met een fraaie foto van blauwe druifjes, weerspiegeld in een druppel. Een creatieve foto waar we een heerlijk lentegevoel van krijgen!

Foto: John Ploeg
Foto: © John Ploeg

Tweede prijs: Waterdichte Ortlieb Day-Shot t.w.v. 319 euro

De prachtige Ortblieb Day-Shot rugzak, beschikbaar gesteld door Schweitzer Import, gaat naar Mieke Verwoerd. Met haar foto van een zilverreiger met een gigantisch stuk riet in zijn snavel wint ze de tweede prijs. Het bouwen van een nest past uitstekend bij het thema 'lentekriebels'. Het zachte licht en de fraaie zachte achtergrond maken deze mooie plaat helemaal af.

Foto: Mieke Verwoerd
Foto: © Mieke Verwoerd

Derde prijs: Accu, Sandisk-geheugenkaart en statief t.w.v. 75 euro

De derde prijs bestaat uit drie producten: een Sandisk SDHC 16GB Utra-kaart, een camera-accu (naar keuze) en een handig mini-statief van Velbon. De prijzen worden beschikbaar gesteld door Saake Shop. Tim de Hart wint het pakket, met deze foto van vier schapen. Het prachtige ochtendlicht zorgt voor fraaie achtergrondverlichting, de schapen krijgen er een prachtig lichtgevend randje door. Was elke lenteochtend maar zo mooi!

Tim de Hart
Foto: © Tim de Hart

Met dank aan Degreef & Partner, Schweitzer Import en Saake Shop voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van jesse kraal
Door: Jesse Kraal

Jesse Kraal | Redacteur

Jesse (26) is naast zijn werk als redacteur bij DIGIFOTO ook zelfstandig fotograaf. Je kunt rustig stellen dat fotografie, zowel digitaal als analoog, zijn passie is.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Bekijk alle artikelen van Jesse