Slow-motion: een kogel onderwater afvuren

Slow-motion: een kogel onderwater afvuren

Fokelien Broekstra 1146
Vaak heeft het afvuren van een kogel nare gevolgen. Mensen of dieren kunnen geraakt worden met alle gevolgen van dien. Maar naast het feit dat een kogel gevaarlijk is, kan het -op een veilige manier- ook mooie beelden opleveren. De mannen van het YouTube-kanaal The Slow Mo Guys filmden daarom een pistool die onderwater een kogel afvuurt. Het resultaat ziet er verrassend uit!

Slow-motion

De twee mannen van The Slow Mo Guys zijn dagelijks creatief aan het denken. Iedere keer moet er een nieuw onderwerp worden gevonden voor hun slow-motion video's.  Deze keer doken ze het water in om onderwater een pistool af te vuren. Het leverde verrassende beelden op, zo is te zien hoe de kogel een bijzonder spoor achterlaat. Dit maal duiken ze onderwater en vuren een pistool af. Het levert prachtige beelden op, die toch wel verrassend zijn! De kogel laat een bijzonder spoor na. Het lijkt alsof het pistool heel kort allemaal kleine ballonnen opblaast. 

 

 

Meer video’s

The Slow Mo Guys hebben nog veel meer slow-motion video's gemaakt, een lego-toren die uiteenspat of een verfbus of waterballon dat ontploft. Bij de heren kan het niet gek genoeg.  Op het YouTube-kanaal van The Slow Mo Guys zijn meer beelden terug te vinden van slow-motion momenten. 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien