Prachtige minimalistische foto’s vanuit een vliegtuig!

Prachtige minimalistische foto’s vanuit een vliegtuig!

Aäron Nasarany 603
Als fotograaf zijnde is het een uitgelezen kans om foto’s te maken terwijl je hoog in de lucht zit. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Of je moet een eigen vliegtuigje hebben zoals fotograaf Klaus Leidorf.

De fotograaf

Klaus Leidorf is in 1956 geboren in Bonn, Duitsland en sinds 1989 werkt Leidorf als freelance luchtfotograaf. Leidorf is oprichter en mede-redacteur van de serie International Archeologie. Met talloze publicaties in verschillende tijdschriften en magazines is Leidorf geen onbekende in luchtfotografie. Leidorf heeft luchtfotografie regelmatig ingezet ten behoeve van archeologisch onderzoeken.

Het project

Leidorf heeft zijn eigen Cessna 172: een door één propeller aangedreven vliegtuig met een bovenliggende vleugel. De Cessna heeft plek voor vier personen. Met zijn Cessna vliegt Leidorf over prachtige landschappen met elk zijn eigen karakter en natuur. In de volgende fotoreportage heeft Leidorf landschapsfotografie gecombineerd met een flinke dosis minimalisme. Dus de volgende foto’s zijn een lust voor het oog voor de liefhebbers van minimalisme. Elke foto heeft zijn eigen verhaal dat minimalistisch is weergegeven door Leidorf. Bekijk de minimalistische foto’s hieronder en laat je inspireren!

Foto’s zijn gemaakt door Klaus Leidorf. Meer van zijn werk kun je vinden op zijn website.

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron