Model bungelt aan één hand aan wolkenkrabber

Model bungelt aan één hand aan wolkenkrabber

Fokelien Broekstra 662
Voor je lol ongezekerd op z’n 305 meter hoogte hangen voor een foto. Het 22-jarige Russische model kreeg veel kritiek over haar heen voor de fotoshoot die ze op een van de wolkenkrabbers van Dubai deed.

Één arm

Op de filmpjes en foto’s is te zien hoe Viktoria Odintsova aan één arm van een mannelijke assistent hangt. Ze leunt in de eerste foto’s alleen achterover, maar ze gaat nog veel verder. Ze hangt aan één arm langs de toren met de skyline van Dubai in haar achtergrond. Het gebouw waar Viktoria aanhangt was het hoogste gebouw ter wereld in 2013.

Behind the scenes

Wij griezelen er bijna van, maar er zijn ook backstage beelden te zien van de actie. De beelden zijn angstaanjagend om te bekijken. In somme beelden lijkt het model zelfs een beetje bang te zijn. 

 

Alles voor aandacht

Het model lijkt alles over te hebben voor een beetje aandacht. Van de duizenden reacties die ze binnenkreeg hadden veel mensen kritiek op haar actie. Maar toch volgen ruim 3,2 miljoen mensen haar op Instagram.

Slechte afloop

Helaas zijn er ook verschillende verhalen bekend van mensen die dit soort stunts niet hebben overleeft. Een 24-jarige fotograaf overleed nadat hij 52 verdiepingen naar beneden was gevallen van een gebouw in New York, en een 17-jarige Instagrammer stierf nadat hij 9 verdieping omlaag was gevallen. Wij raden het jullie in ieder geval niet aan. Wat vinden jullie van de actie?
 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien