Budgettip: Reflectiescherm

Budgettip: Reflectiescherm

Aäron Nasarany 570
Het is algemeen bekend dat wanneer je begint met fotografie je diep in de buidel moet tasten. Het is tenslotte een investering waar we later geen spijt van moeten krijgen. Aangezien niet iedereen hetzelfde budget heeft is het altijd meegenomen om met een minimaal budget een maximaal resultaat te behalen. Daarom hebben wij voor jou wederom een handige budgettip!

Reflectiescherm

Beginnende studiofotografen moeten vaak meer uitgeven dan een portretfotograaf die werkt in natuurlijk licht. Denk hierbij aan een achtergrondsysteem, achtergrondrollen en natuurlijk professioneel belichting. Voor het laatste heeft fotograaf en YouTuber Joe Edelman een handige budgettip voor ons.

Joe Edelman

Joe Edelman is een professionele fotograaf die graag zijn enthousiasme en kennis deelt over fotografie. Met meer dan 40 jaar ervaring is Edelman een gevestigde naam in de wereld van fotografie. Edelman heeft meerdere prijzen in de kast en heeft een voorliefde voor portretfotografie.
Hij schrijft artikelen en maakt leerzame video’s rondom fotografie. In de video hieronder neemt Edelman ons mee hoe wij met maar liefst €9,- een reflectiescherm kunnen maken! Bekijk de video hieronder!

 

 

Meer van zulke video’s zien? Abonneer dan op zijn YouTube kanaal! Je kunt Edelman ook volgen op andere social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram!

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron