Stuur snel jouw foto in!

BredaPhoto Festival 2018: fotowedstrijd, wat betekent technologie voor jou?

Christel de Wolff 376
In samenwerking met de Bredase Bode en BredaVandaag organiseert BredaPhoto een fotowedstrijd voor amateurs rondom het thema van het festival 'To Infinity And Beyond' Wat betekent het voor jou om in een technologisch tijdperk te leven? Stuur je foto in en maak kans op een mooi prijzenpakket.

De foto die ingestuurd moet je natuurlijk zelf gemaakt hebben en uniek van jouw hand komen! De foto kan een selfie zijn van jezelf terwijl je aan het gamen bent. Of een foto waarin je laat zien welke technologie je in je huis of op je werkt hebt. Maar ook een foto van een sterrenhemel. Abstracter denken mag ook: jouw blik op genetisch gemanipuleerd voedsel, of een gemanipuleerde foto waarin je laat ziet wat techniek met foto’s doet.

Meedoen

Je kunt je foto opsturen via deze link. Je mag maximaal één foto insturen. De wedstrijd loopt tot en met zondag 9 september 2018.

Prijzenpakket

De winnaar krijgt een interview en publicatie in de Bredase Bode en op BredaVandaag.nl. Verder wint hij of zij een prijspakket met daarin een ontvangst met koffie en gebak, twee passepartouts tickets om BredaPhoto Festival onbeperkt te bezoeken en een goodiebag met daarin onder andere de catalogus 2018. De nummers twee en drie wachten een eervolle vermelding en twee dagtickets voor het festival.

De jury

Al het ingestuurde werk wordt beoordeeld door een professionele jury met daarin vier mensen. Reinout van den BerghBergh (curator van BredaPhoto), Monique de Zwart (Projectleider Amateurweekend BredaPhoto), Saskia te Koppele (Directeur School voor Fotografie) en Wijnand Nijs (Hoofdredacteur BredaVandaag).

Photocredits: Murray Ballard via BredaPhoto.

Lees ook: BredaPhoto 2018: aandacht voor de amateur fotograaf

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel