Bezoek de Maastunnel tijdens Valentijn

Christel de Wolff 281
Nog tot en met 15 februari bezoek je in het voetgangersgedeelte van de Maastunnel te Rotterdam de kunstinstallatie Tunnel of Love. Ideaal voor jouw Valentijnsfotoshoot!

Studio VOLLAERSZWART transformeerde het voetgangersgedeelte van de Maastunnel in een suikerzoete fantasiewereld. Dat dezen zij door middel van door blacklights verlichte hartvormige stickers.

Jouw Valentijnlocatie?

De Tunnel of Love werd op 8 februari geopend en is nog tot 15 februari dagelijks tussen 08:00 en 23:00 uur te zien. Je bereikt de tunnel via de roltrapgebouwen op het Charloisse Hoofd en de Parkkade. Natuurlijk is het 14 februari de meest liefdevolle dag van het jaar. Verras jouw Valentijn met een bezoekje aan de (Maas)tunnel of love. Vergeet niet je camera mee te nemen voor een memorabele fotoshoot! 

De tunnel is verlicht door middel van blacklight lampen, het is dus er dus lekker donker. Wil je goed voorbereid op pad met jouw camera? Lees dan de volgende artikelen met tips!

Bekijk de video die Hart van Nederland maakte tijdens de opening van de installatie, inclusief een interview met de makers. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel