ZEISS Ontdek Weken

Bespaar op ZEISS objectieven

Christel de Wolff 886
De wereld is er om te verkennen, vindt fabrikant ZEISS. Reis naar indrukwekkende steden, verken spectaculaire landschappen en ontdek de schoonheid overal waar je ook naar toe gaat. Bereid je voor op je reis met de ZEISS ontdek weken van 1 tot en met 30 april 2019. 

Tot wel € 400,- korting op ZEISS objectieven

Jouw korting kan oplopen tot wel € 400,- als je in de periode van 1 tot en met 30 april een ZEISS objectief aanschaft. Het gaat om de ZEISS foto-objectieven uit de serie: Batis, Loxia, Touit, Milvus en Classic. Fantastische objectieven die eigenlijk naar keuze op bijna elke 'ontdekkingsreis' gebruikt kunnen worden.

Tijdelijk voordeel tijdens de ZEISS Discover Weeks

Tijdens de ZEISS Discover Weeks 2019 ontvangt de consument direct bij aankoop de aangegeven korting. Deze korting wordt ook internationaal gecommuniceerd en is dus overal exact hetzelfde. De betreffende promotiekortingen zijn uitsluitend van toepassing op de hierboven geneomde serie ZEISS objectieven en kan zoals gezegd oplopen tot wel € 400,- Interesse? Het volledige overzicht met deze kortingen, aangegeven inclusief BTW, kun je hier downloaden.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel