Apple ontwikkelt camera/shutter knop op nieuw hoesje

Sterre Hartjes 310
Apple heeft een nieuw telefoonhoesje op de markt gebracht voor de iPhone 11, iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Fotografen zijn vooral blij met één functie.

Nieuw Apple telefoonhoesje

Apple brengt de Smart Battery Case uit. Naast dat iedereen blij is met de komst van het hoesje dat de telefoon oplaadt, zijn fotografen vooral blij met het kleine knopje aan de zijkant. Met het knopje aan de zijkant activeer je de camera, zelfs wanneer de telefoon vergrendeld is. Deze ontdekking werd gedaan door techjournalist Matthew Cassinelli , die dit op zijn Twitter-account deelde.

'Het hoesje heeft een speciale cameraknop waarmee de Camera-app wordt gestart, ook als je iPhone is vergrendeld. Met een tikje maak je een foto. Als je de knop langer ingedrukt houdt, maak je een video. En natuurlijk werkt ’ie ook voor selfies.' aldus valt te lezen op de website van Apple.

Apple focust op fotografie

Met de komst van dit hippe hoesje gaan we er alleen maar meer vanuit dat Apple zijn focus heeft gelegd bij fotografie. We schrokken al van de prijzen van de nieuwe iPhone met zijn camera functies en ook deze toevoeging voor smartphone fotografie is geen koopje. De Smart Battery Case is te koop vanaf € 149,- in de kleuren roze, wit en zwart.

Lees ook: iPhone 11 versus Nikon Z 7: welk toestel wint?