Workshop naaktfotografie op Fotofair 2019

Christel de Wolff 1391
Ben jij een fotograaf die al heel lang de lijnen en het figuur van een model op creatieve wijze wil vastleggen met de camera, maar eigenlijk niet weet hoe hij dit moet doen. Dan is deze workshop Artistiek Naakt op Fotofair 2019 een unieke kans om op intensieve wijze kennis te maken met de modelfotografie.

Naast het op de juiste manier leren hoe je een naaktmodel moet laten poseren (wordt overigens tijdens deze workshop door professionele fotografen gedaan) leer je dat juist bij naaktfotografie de opstelling en instelling van de studiolampen van cruciaal is. De professionele begeleiding van Ki Tan en zijn team tijdens deze workshop Artistiek Naakt staan garant voor een intensieve leerervaring.

Workshop Artistiek Naakt

De workshop Artistiek Naakt duurt 1,5 uur en wordt zowel op zaterdag (25 mei 2019) als op zondag (26 mei 2019) gegeven om 10:15. Wees er snel bij, de zaterdag is namelijk al volgeboekt! 

Kijk hier voor het complete schema, de prijzen en om je direct aan te melden voor de workshop Artistiek Naakt

Wat kun je verwachten tijdens de Workshop Artistiek Naakt?

`Neem een camera mee waarbij de handmatige instelling mogelijk is. Je leert namelijk niet alleen welke poses je je naaktmodel kunt laten innemen, ook de instellingen van het licht en de camera komen aan bod.  Na afloop van de workshop krijg je een uitnodiging om lid te worden van de geheime Facebook groep ‘ARTISTIEK NAAKT’ Wanneer je jou gemaakte en bewerkte foto’s in deze geheime groep plaatst, krijg je, indien dit gewenst is, verbetersuggesties van het team van de CCC FotoUnie.

Fotofair 2019

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2019? Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken. We hebben ook een digitale editie gemaakt waarin we het nieuws bijhouden in (online) magazinevorm. Deze vind je hier.

Korting op masterclasses bij CCC. FotoUnie 

Je krijgt een korting van 59 euro wanneer je tijdens de FotoFair inschrijft voor 1 van de masterclasses voor een dag in Tilburg bij de CCC. FotoUnie. Deze korting is geldig tot 30-12-2019. Voor alle dag workshops/Masterclasses die door CCC FotoUnie georganiseerd worden.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel