Fotofair 2020: Workshop Artistiek Naakt

Lars Kruijdenberg 807
In het weekend van 26 en 27 september 2020 is het weer zo ver: FOTOFAIR 2020, het grootste foto- en video-evenement in de Benelux. Dit event staat helemaal in het teken van fotografie. Wat te denken van een Workshop Artistiek Naakt.

Dit is een workshop waar bij fotografie centraal staat. Als je het leuk vindt om de lijnen en het figuur van een model op een creatieve manier vast te leggen, dan is deze workshop echt iets voor jou.

Workshop Artistiek Naakt

De workshop artistiek naakt fotograferen is een workshop waarbij je foto’s maakt van modellen die naakt geposeerd staan. Je leert bij deze workshop de basiskennis van artistiek naakt fotograferen. Daarnaast leer je ook hoe je een model moet laten poseren voor de foto. De workshop wordt gegeven door Ki Tan en zijn team, dit team zorg voor een intensieve leerervaring tijdens de workshop.

Het is een kwalitatief hoogwaardige workshop waar je slechts twee dingen voor nodig hebt. Je hebt een camera nodig met een handmatige instelling, ook heb je een goed humeur nodig om de creativiteit te vergroten. Als je deze workshop gaat doen krijg je na afloop een uitnodiging om deel te nemen aan de geheime Facebook groep. Daarnaast krijg je ook een kortingscode van €40,- die je kunt gebruiken voor een workshop in 2020.

De workshop artistiek naakt heeft een tijdsduur van 90 minuten en is op 26 en 27 september 2020 van 10.15 uur tot 11.45 uur. De kosten zijn € 59,-. Dus als de Workshop Artistiek Naakt echt iets voor jou is, schrijf je dan snel in want de workshop is natuurlijk populair en op is op! 

Fotofair 2020

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2020? Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken.

Over de fotograaf

CCC Fotounie staat voor Click Click Community. Dit bedrijf heeft een eigen facebook pagina opgericht in 2012 door Ki Tan. In 2014 is CCC in Nederland opgericht door Nederlandstalige fotografen. Het idee achter CCC Fotounie is om de gezelligste, leukste en meest actiefste facebook groep van Nederland onder de Nederlandse fotografen. Dat willen zij bereiken door unieke en grensverleggende activiteiten te ontwikkelen.