Gratis tickets voor de fotofair?

Word abonnee van digifoto Starter en ontvang twee gratis tickets voor Fotofair t.w.v. € 30,-

Redactie digifoto Starter 1485
Heb je altijd al spectaculaire foto’s willen maken van vuurspuwers? Of ga je liever met een model met een slang aan de slag? De lustrumeditie van de Fotofair 2019 komt er weer aan. Je kan er van alles beleven. Wil jij graag naar de Fotofair? Neem een abonnement op digifoto Starter en ontvang naast allerlei leuke tips, tutorials en inspiratie ook twee gratis tickets voor de Fotofair. Een abonnement voor digifoto Starter kost € 29,75.

Bekijk hier de actie. 

Fotofair bestaat 5 jaar en pakt uit

Omdat Fotofair maar liefst vijf jaar bestaat, pakken de standhouders enorm uit. Je kan veel demonstraties zien waar je van alles kan leren. Op de vele fotomomenten kan je fotograferen, die verdeeld zijn over twee velden. Dit jaar zijn er maar liefst 10 die je kan fotograferen, waaronder de super spectaculaire trampoline springers, die vijfmaal per dag een show geven.

Veel onderwerpen

Verspreid over het terrein worden er lezingen gegeven. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere lightroom, natuurfotografie, kattenfotografie, fotoreizen, en astrofotografie.

Fotografiewedstrijd met grote prijs

Heb je jouw oog laten vallen op de Sony A7 MIII mét de Sony FE 24-105mm (ter waarde van € 3.650,-) kan winnen. Dan is er een fotowedstrijd waar je die kan winnen! Niet verkeerd toch?  

Mis het niet

Als fotografieliefhebber of fotograaf kán je dan ook de Fotofair niet missen. Het fotografiefeest vindt plaats op 25 en 26 mei 2019 op het terrein van het Event Center van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De voorverkoop is inmiddels in volle gang.

Zorg dat je het niet mist en neem snel een abonnement op digifoto Starter.

Liever een abonnement op DIGIFOTO Pro? Klik dan hier!

Meer informatie

Ben je benieuwd naar het complete programma van Fotofair? Bezoek hier de website.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie