Boudoir praktijkles winactie!

Winactie boudoir praktijkles! Kans op publicatie in DIGIFOTO Pro

Aimée van Vuuren 791
Het is helaas al weer voorbij: Fotofair 2019. Wij waren natuurlijk ook van de partij met op zondag 26 mei de praktijkles over boudoir fotografie. De deelnemers van de praktijkles die hun foto's doorsturen hebben kans op een publicatie in het magazine.

Praktijkles boudoir fotografie

De praktijkles werd zondag 26 mei gegeven door boudoir fotograaf Pascale Dekker. Tijdens de praktijkles leerde zij de deelnemers de ins en outs van het beoefenen van boudoir fotografie. Ze gaf onder andere tips over de styling en de manier van samenwerken met de visagist en stylisten. De deelnemers konden Pascale eerst zelf in actie zien tijdens het fotograferen van de aanwezige modellen, daarna mochten zij zelf aan de slag. De deelnemers van deze praktijkles kunnen publicatie in het magazine winnen. Lees daarover hieronder meer.

Lees hier ons artikel met tips voor boudoir fotografie.

Foto: Pascale Dekker

Lees ook ons artikel over hoe boudoir fotografie nou precies werkt. 

Winactie

Als je tijdens de praktijkles van Pascale mooie en creatieve boudoir foto's hebt gemaakt van de aanwezige moddelen dan kan je deze in onze gallery zetten. Je kan zelf bepalen hoeveel foto's je upload. Dit kan tot en met 9 juni. De maker van de mooiste foto wint een interview in DIGIFOTO Pro magazine.

Beluister hieronder onze podcast met Pascale Dekker.

 

afbeelding van Aimée van Vuuren

Aimée van Vuuren | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Aimée