Wallpaper van LG G6 is een foto!

Wallpaper van LG G6 is een foto!

Fokelien Broekstra 758
De nieuwe achtergrond van de LG G6 lijkt een grafisch gemaakt plaatje. Maar niks is minder waar. Het beeld is gefotografeerd door een fotograaf en samen met de fotograaf tot in de puntjes vormgegeven.

Walpaper

Als je langer naar de afbeelding kijkt. Begin je er nieuwe vormen in te zien. Zo zien wij een ingezoomde nummer 6 waar de onderkant vanaf mist. Het kunstwerk is gemaakt van papier acryl en verf. Alle onderdelen werden netjes geknipt en gespoten om de perfecte kleuren en texturen bij elkaar te krijgen.

Twee maanden

Het kostte de makers in totaal twee maanden om het juiste beeld te creëren en de foto te maken. Het maken van de foto koste extra lang omdat er verschillende materialen werden gebruikt om vier verschillende versies van de foto te creëren. De thema die op de LG G6 te zien is, is afhankelijk van het thema dat je gebruikt op de telefoon.

In een 52 seconden durende video is het proces te zien hoe de achtergrond gemaakt is. Duidelijk is dat ze alles doen om alle onderdelen in de perfecte hoek te plaatsen.

 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien