Tim Flach fotografeert zeldzame vogels

Tim Flach fotografeert zeldzame vogels

Eefke Burg 289
De Britse fotograaf Tim Flach heeft de wereld afgereisd op zoek naar de meest opvallende en bedreigde zeldzame vogels. De fotograaf maakte zeer gecontroleerde foto’s van de vogels, wat prachtige platen opleverde die je nog een keer laten kijken.

Lees ook: Portretfoto’s maken in een studio van 5 euro

Zeldzame vogels in fotoboek Tim Flach

Veel van de foto’s  van zeldzame vogels die de Tim Flach deelt op zijn Instagram maken deel uit van Flach’s fotoboek getiteld Endangered, dat diersoorten op het punt van uitsterven documenteert. Anderen worden waarschijnlijk in zijn aankomende boek gedeeld.

Lees ook: Peak Design Everyday V2: vernieuwd

Zilverkleurige haan - Foto Tim Flach

Tim Flach fotografeerde zeldzame vogels zowel in de studio als daarbuiten

Sommige van de foto’s maakte Tim Flach in een studio, terwijl anderen zijn gemaakt in de natuurlijke omgeving van de vogels. Waar een aantal gefotografeerde zeldzame vogels bedreigde diersoorten zijn, zijn andere vogels meer terug te vinden, maar deze vogels zijn desondanks ongewoon mooi.

Vind meer van het werk van de fotograaf op zijn website en zijn Instagram.

Victoria gekroonde duif - Foto Tim Flach

Rode Jacobijn duif - Foto Tim Flach

Zilveren kip met omgekeerde veren - Foto Tim Flach

afbeelding van Eefke Burg
Door: Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke