Ga mee naar de Rocky Mountains

Tijdreis door de Rocky Mountains

Liesbeth Wesdijk 332
Wat is er nu mooier dan vanuit je luie stoel door de vier seizoenen van het jaar te vliegen in een mooie timelapse over de Rocky Mountains? Deze prachtige video laat de ruige natuur in dit park op een bijzondere wijze zien.

Het is een langgekoesterde droom van velen om ooit eens met een camper een paar weken rond te trekken in het natuurpark de Rocky Mountains, Colorado USA. Helaas ontbreekt het vaak aan tijd en geld om dat te doen. Will Pattiz en het team van ‘More Than Just Parks, Rocky Mountain’ hebben twee jaar de tijd genomen voor deze prachtige timelapse van de vier seizoenen in het park.

Schitterend

Het team heeft al meerdere video’s gemaakt en je kunt duidelijk merken dat ze erg gepassioneerd zijn over zowel het filmen als de parken. De video is gemaakt met diverse camera’s zoals de Sony A7II, de Canon EOS 5D Mark III en de Blackmagic URSA Mini 4,6 filmcamera. De film is in 8K gemaakt, helaas laat Vimeo maar 4K toe, maar het blijft toch een imponerende video.

De beelden van de schitterende herfstkleuren, de grauwheid van de winter, gevolgd door het smeltende water zijn prachtig. De timelapse van de seizoenen is gemixt met beelden van de locale wilde dieren. Je kunt meer films zien van More Than Just Parks op hun website.

 

 

afbeelding van Liesbeth Wesdijk

Liesbeth Wesdijk | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Liesbeth