Tiener gedood door trein tijdens maken foto's

Tiener gedood door trein tijdens maken foto's

Redactie 1274
Een 17-jarige jongen werd zaterdagavond gedood door een trein in Troutdale Oregon. Meerdere bronnen bevestigen dat de tragedie gebeurde tijdens het maken van foto's.

Oregon Live meldde dat de tiener afgelopen zaterdag werd geraakt door een trein van het vervoerdersbedrijf Union Pacific. Net voor zes uur 's avonds reageerde de afgevaardigden van Multnomah County Sheriff op een oproep tot hulp. De vervoerder geeft aan dat het treinpersoneel niet gewond is geraakt.

Lees ook: Dronebeelden nabootsen met enorme selfiestick

Vervoerder roept op geen foto's te maken in de buurt van het spoor

Volgens KATU2 is het voertuigcrashteam van de Multnomah County Sheriff een onderzoek gestart om te achterhalen hoe het incident heeft kunnen gebeuren. De naam van de student is niet bekend gemaakt. In een verklaring gaf Union Pacific aan: 'Onze gedachten zijn bij de familie en vrienden van de tiener. We roepen alle fotografen op om geen foto's te maken op of in de buurt van treinsporen.

Lees ook: Hoe je de resolutie van je smartphone kan verdubbelen

Maak geen foto's in de buurt van het spoor

Doordat het op Instagram heel populair is om foto's te maken op treinrails, zijn er helaas al eerdere gevallen bekend van mensen die zijn gedood door treinen bij het fotograferen. Vaak wordt er aangegeven dat de treinen zo snel gaan dat mensen ze niet zien aankomen. Zorg er dan ook voor dat je nooit foto's op of in de buurt van sporen maakt.

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie