The changing man: een jaar haargroei in beeld

The changing man: een jaar haargroei in beeld

Fokelien Broekstra 3611
In november laten mannen massaal hun baard staan voor het goede doel. Sommige mensen scheren hun hoofd kaal om geld in te zamelen voor het goede doel. Het muziek duo Tom Hughes en Anna Silver deden dit ook, maar maakte een opvallende timelapse van hun groeiende haar.

Haargroei in een jaar

In augustus 2015 scheerde het muziek duo Tom Hughes en Anna Silver van Colonel Day hun haar af. Tot augustus 2016 zaten ze dagelijks met hetzelfde shirt aan voor de camera. Met de video willen Tom en Anna geld inzamelen om kankerpatiënten te  helpen.

Drie minuten musicvideo

In een drie minuten durende muziekvideo is te zien hoe het haar van het duo aangroeit in een jaar tijd. Het maken en bewerken van de video kostte het duo uiteindelijk 15 maanden. Het apparatuur is een aantal keer verplaatst waardoor alles ook weer op elkaar aangesloten moesten worden. Bekijk hieronder de timelapse en muziekvideo: The Changing Man.


 

 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien

afbeelding van Metin

Leuk en goed uitgevoerd. :)

Toevallig heb ik ook onlangs een soort gelijk project uitgevoerd en vast gelegd. Ik heb een jaar en drie maanden mijn haar en baard laten groeien en op 1 dag zijn er zeven foto's gemaakt van maximaal haar en baard naar helemaal kaal.
Als de redactie daar ook iets over wil weten, kan ik wel meer informatie geven. :)

afbeelding van Fokelien Broekstra

Klinkt interessant. Ik stuur even een mailtje voor nadere informatie!