Lezersfoto

Spotlight 30 juli 2018

Christel de Wolff 117
Een slechte foto van een kat bestaat haast niet, maar deze van Monique van Kootwijk is wel erg goed gelukt. Vandaag in de Spotlight, hier lees je waarom.

Dagelijks krijgen wij vele foto's toegezonden in onze lezersgallery. Elke dag kiezen we een foto uit die we zowel op onze website als op social media in de schijnwerpers zetten. 

Vandaag zetten we in de digifoto Starter Spotlight: Monique van Kootwijk

Een prachtige kat met zijn schattige snoetje, pluizige vacht en krachtige klauwtjes, dat is zeker. Monique maakte deze foto extra speciaal door het beestje in een neutrale omgeving te fotograferen waardoor het onderwerp haast op een wit doek gevangen is. Ook het gebruik van scherptediepte is kunstig uitgevoerd en valt precies op de snoet en de ogen van het dier. Als laatste heeft Monique ook rekening gehouden met de kijkrichting en de kat een beetje uit het midden geplaatst. Prachtige foto!

Meer Spotlights

Spotlight 27 juli 2018
Spotlight 28 juli 2018
Spotlight 29 juli 2018

Gallery

Jij kunt jouw foto ook uploaden in onze lezersgallery! Hiermee maakt ook jouw foto kans om uitgelicht te worden. Daarnaast kiezen we ook iedere editie een aantal lezers uit voor onze lezersfoto rubriek in digifoto Starter Magazine.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel