Lezersfoto

Spotlight 24 juli 2018

Christel de Wolff 112
Het kindje kijkt ons zo indringend aan dat we bang zijn dat hij ons ook kan zien zitten achter onze computers. Vandaag staat deze foto van Jasper Amsing in de Spotlight. Hier lees je waarom.

Dagelijks krijgen wij vele foto's toegezonden in onze lezersgallery. Elke dag kiezen we een foto uit die we zowel op onze website als op social media in de schijnwerpers zetten. 

Vandaag zetten we in de digifoto Starter Spotlight: Jasper Amsing

De foto van Jasper laat precies zien hoe je een boeiende compositie kunt maken door te spelen met wat er in de achtergrond van de foto aan de gang is zonder dat de aandacht van het onderwerp op de voorgrond haalt. De voor- en achtergrond versterken elkaar juist. Daarnaast bevat deze foto bijzondere kleuren en een goede scherpte, hetgeen maakt alsof we niet naar een foto kijken, maar echt aanwezig zijn bij dit tafereeltje. Prachtige foto, Jasper!

Meer Spotlights

Spotlight 21 juli 2018
Spotlight 22 juli 2018
Spotlight 23 juli 2018

Gallery

Jij kunt jouw foto ook uploaden in onze lezersgallery! Hiermee maakt ook jouw foto kans om uitgelicht te worden. Daarnaast kiezen we ook iedere editie een aantal lezers uit voor onze lezersfoto rubriek in digifoto Starter Magazine.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel