Lezersfoto

Spotlight 22 juli 2018

Christel de Wolff 107
De kont van een IJslands paard in een prachtig landschap. Waarom kozen we deze foto van Iris Hensen voor de Spotlight van vandaag? Je leest het hier.

Dagelijks krijgen wij vele foto's toegezonden in onze lezersgallery. Elke dag kiezen we een foto uit die we zowel op onze website als op social media in de schijnwerpers zetten. 

Vandaag zetten we in de digifoto Starter Spotlight: Iris Hensen

In deze foto van Iris, zie je heel goed wat scherptediepte kan toevoegen in een beeld. Je wordt hier als het ware het beeld ingezogen doordat het onderwerp scherp is en de rest van het beeld wazig is, maar niet zo wazig dat je het prachtige landschap niet meer kan onderscheiden. De achterkant van een paard is misschien niet meteen waar je aan denkt bij een portret, maar Iris heeft de foto zichzelf zo gepositioneerd voor deze foto dat de wapperende paardenstaart in het midden van de foto een verrassend beeld geeft. 

Meer Spotlights

Spotlight 19 juli 2018
Spotlight 20 juli 2018
Spotlight 21 juli 2018

Gallery

Jij kunt jouw foto ook uploaden in onze lezersgallery! Hiermee maakt ook jouw foto kans om uitgelicht te worden. Daarnaast kiezen we ook iedere editie een aantal lezers uit voor onze lezersfoto rubriek in digifoto Starter Magazine.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel