Lezersfoto

Spotlight 20 juli 2018

Christel de Wolff 103
We zijn gewoon gek op zonsondergangen in onze Spotlight. Vandaag deze foto van Iris Beukelman. Je leest hier waarom we haar foto zo mooi vinden.

Dagelijks krijgen wij vele foto's toegezonden in onze lezersgallery. Elke dag kiezen we een foto uit die we zowel op onze website als op social media in de schijnwerpers zetten. 

Vandaag zetten we in de digifoto Starter Spotlight: Iris Beukelman

Uitleggen waarom we dit een mooie foto vinden is eigenlijk heel makkelijk. Iris schreef zelf onder haar beeld: 'Op ons balkon was er een mooie zonsondergang, ik had pas mooie palmbladeren gekocht en bedacht me ineens die voor de zon te houden zodat er een leuk effect uit kwam. Vond het een geslaagd eindresultaat! Het is meteen zo dromerig!' En we geven haar gelijk. Het is een goed gelukt experiment, waarbij de fotografe zelf de compositie bepaalde door elementen toe te voegen aan het beeld. Het bijzondere silhouet van het palmblad geeft een tropisch gevoel aan deze foto.

Meer Spotlights

Spotlight 17 juli 2018
Spotlight 18 juli 2018
Spotlight 19 juli 2018

Gallery

Jij kunt jouw foto ook uploaden in onze lezersgallery! Hiermee maakt ook jouw foto kans om uitgelicht te worden. Daarnaast kiezen we ook iedere editie een aantal lezers uit voor onze lezersfoto rubriek in digifoto Starter Magazine.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel