Spiderholster komt met een handstrap voor de kleintjes

Spiderholster komt met een handstrap voor de kleintjes

Redactie 790
Een lange tijd een camera vasthouden kan erg oncomfortabel zijn en continu je camera om je nek hebben hangen is ook niet ideaal. Spiderholster had al een oplossing voor grote spiegelreflexcamera's en komt nu ook met iets voor de kleinere camera's.

Spiderholster, de makers van de 'SpiderPro Pad' en de 'Black Widow Holster' komen nu met een nieuwe handstrap, speciaal ontworpen voor mirrorless- en kleine spiegelreflexcamera's. Deze strap belooft het draagcomfort van kleinere camera's te vergroten.

Geen kleinere handen

Spiderholster had al een vergelijkbaar systeem voor grote spiegelreflexcamera's maar merkte op dat deze niet goed werkte op de in populariteit stijgende mirrorless-camera's. Omdat deze camera's steeds kleiner worden, maar onze handen dezelfde grootte blijven houden, hebben ze een nieuwe strap ontworpen. De strap laat je de camera comfortabel, een langere tijd vasthouden zodat je altijd klaar bent om een foto te maken, zonder last te krijgen van vermoeide handen.

 

 

Kickstarter

De 'Spiderlight handstrap' staat nu op Kicksterter en heeft al bijna het doel van $30.000,- bereikt, met nog 31 dagen te gaan. Wil je meer informatie over de handstrap of over één van hun holsters, dan kan je op hun website kijken. Wil je direct bijdragen aan de ontwikkeling van de 'Spiderlight' en er één reserveren, dan kan je op hun Kickstarter-pagina kijken.

 

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie