digifoto Starter Awards

Review: Caruba Lensbal 80mm

Redactie 568
Idealiter is een lensbal gemaakt van transparant glas wat goed tegen krassen kan. Wij gingen op stap met de Caruba 80mm om te zien of het de kwalitatieve lensbal is die we zouden aanbevelen.

Idealiter is een goede lensbal gemaakt van transparant glas wat goed tegen krassen kan. De Caruba 80mm is gemaakt van helder, massief glas, ideaal voor duidelijke, scherpe reflecties. Het heldere glas bevat geen luchtsluis, luchtbellen of strepen. De bal heeft een diameter van 80mm en weegt 650 gram. De Caruba lensbal wordt geleverd in een beschermende hoes, zodat je hem niet kapot laat vallen bij het verplaatsen. Ook handig is de bijgeleverde microvezeldoek: die dient als extra bescherming. Tevens kan je deze doek gebruiken om eventuele vingerafdrukken makkelijk te verwijderen. De lensbal komt met een fabrieksgarantie van drie jaar. Het glas is van een neutrale kleur waardoor je geen verschillen in licht krijgt tussen voor- en achtergrond. Vanwege de kwaliteit van het glas, de helderheid van de weerspiegeling en de beschermende hoes en microvezeldoek beoordelen wij deze Caruba lensbal met een Zeer Goed award.

Leren fotograferen met een Lensbal

Wil je weten hoe je het beste kunt fotograferen met een lensbal en wat veelvoorkomende manieren zijn om een leuke compositie te maken? Lees dan onderstaande artikelen die tot stand kwamen met de Caruba Lensbal 80mm.


Beoordeling Caruba lensbal 80mm

+ Helder glas zonder bubbels
+ Beschermende hoes en doekje bijgeleverd

We testten de Caruba lensbal 80mm in digifoto Starter 2.2019 en beoordeelden deze met een Zeer Goed award.

Specificaties Caruba lensbal 80mm

Prijs € 24,95
Diameter 80mm
Gewicht 650 gram
Kleur transparant
Info www.disnet.nl

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie