Nieuwe foto-app voor Leica camera

Jordi Smit 185
Leica introduceert een geheel nieuwe foto-app voor Leica camera's. De app gaat onder de naam Leica FOTOS van start. Vanaf vandaag zijn alle firmware-updates beschikbaar.

Gebruikerservaring

Bij de ontwikkeling van de FOTOS App lag de focus sterk op de gebruikerservaring. Bovendien werd gekeken naar hoe deze zo compleet en ongecompliceerd mogelijk kon worden gemaakt. Leica-fotografen kunnen vanaf vandaag hun smartphones zonder p integreren in hun dagelijkse foto workflow. Van connectiviteit met de camera, gegevensoverdracht en mobiele digitale nabewerking tot het delen van de bewerkte foto's op sociale media. Eenvoudig, comfortabel én snel.

Optie Leica FOTOS

Leica FOTOS heeft een interessante opties. Het product maakt direct verbinding met de camera via Wi-Fi en slaat de registratiegegevens op om toekomstige verbindingen tussen de camera en de App zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken. Leica FOTOS zorgt er daarmee voor dat fotografen toegang krijgen tot de Live View-functie van de camera en op afstand relevante instellingen zoals diafragma, ISO-waarde, sluitertijd en belichtingscompensatie vanaf hun smartphone te wijzigen.

Leica foto app eenvoudig

Het is makkelijker dan ooit tevoren om een smartphone te laten verbinden met een Leica camera. De gebruiker kan al zijn/haar Leica camera's via Wi-Fi verbinden met deze ene App. De app slaat automatisch de camera-gegevens op om direct verbinding te maken met de smartphone wanneer men deze de volgende keer weer wil gebruiken.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi