Naaktfotografie: wat vind jij mooi?

Naaktfotografie top 5 maand juni

Eefke Burg 1658
Ook in de maand juni is er genoeg naaktfotografie te bewonderen. We hebben de top vijf van de beste naaktfotografie voor je op een rij gezet. We keken hierbij onder andere naar de esthetiek van de foto en de kwaliteit van de nabewerking. Mocht je zelf ook nog mooie naaktfotografie hebben gemaakt, deel deze dan met ons op de gallery. Wie weet sta jij in ons volgende magazine.

Katia door fotograaf Chris Bos

Katia by Chris Bos on 500px.com

Fotograaf Chris Bos maakt prachtige boudoir- en naaktfotografie, die zich kenmerken door de prachtige huidtinten die hij weet vast te leggen en goed schaduw en lichtgebruik. Hij maakt zijn foto's met zijn Nikon Z7, waar hij eerder werkte met de Nikon D800. Zelf geeft hij aan verliefd te zijn geworden op zijn Nikon Z 7, 'vanwege de mogelijkheid om waar dan ook binnen het frame te kunnen focussen.'

Natuurlijke weergave van het vrouwenlichaam door Alex K.

Een bokehlicious portret van fotograaf Alex K.. Veel fotografen maken hun modellen veel slanker dan de werkelijkheid. Dit is niet aan Alex K. besteed. De fotograaf uit Duitsland deelde twee dagen geleden dit prachtige shot van het model Luise, dat ook zonder Liquify beeldschoon voor de dag komt. Zijn naaktfotografie is ondanks dat het vrouwenlichaam niet of nauwelijks wordt aangepast, toch op een mooie manier nabewerkt in kleurgebruik.

Intuition by Alex K. on 500px.com

Naaktfotografie van Panagiotis Assonitis

De foto's van Panagiotis Assonitis vallen op door prachtige, zijdezachte tinten. In het portret dat hij maakte in een studio in Agios, Griekenland komt de gouden gloed goed tot zijn recht. Opvallend is dat hij dit portret maakte met een brandpuntsafstand van 32mm, waar andere fotografen voor portretten vaak 85mm gebruiken.

Golden Reflection by Panagiotis Assonitis on 500px.com

Brian Harwoods visie op omkleden

Fotograaf Brian Harwood maakte dit portret van een vrouw die zich aan het omkleden is. Hij maakte het met een 50mm lens op f/2. Opvallend is dat hij zijn ISO redelijk hoog heeft staan: met ISO 3200. Hij ontving op 500px vele positieve comments op zijn foto, die met zijn sepia nabewerking opvalt tussen de rest.

Crazy for you by Brian Harwood on 500px.com

Rauw en realistische naaktfotografie door Effe Mauro

De naaktfotografie van Effe Mauro valt rauw op je dak. Met maar weinig aanpassingen in zijn beeld, laat de fotograaf de vrouw zien zoals zij daadwerkelijk voor hem staat. Zijn portretten vallen op door een soort van wilde registratie van de werkelijkheid.

 ON THE ROAD AGAIN (GRUNGE SERIES) by EFFE MAURO MMM on 500px.com

 

afbeelding van Eefke Burg
Door: EefkeBurg

EefkeBurg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen vanEefke