Celebrity fotograaf vraagt om naaktfoto's van model

Aimée van Vuuren 1137
Beroemde fotograaf Marcus Hyde wordt ervan beschuldigd een model een gratis fotoshoot aan te bieden in ruil voor naaktfoto's. De berichten tussen de model en de fotograaf werden al snel over de hele wereld verspreid.

Raar, vaag verzoek

Het in Los Angeles wonende model Sunnaya deelde screenshots in haar insta-story van haar vermeende directe berichten met de man, die ook werkt als de persoonlijke fotograaf van Kim Kardashian, aan wie ze zegt dat ze contact opnam met hem nadat hij een advertentie op zoek naar modellen had geplaatst. In de berichten zou Hyde haar naar verluidt om een ​​naaktfoto hebben gevraagd, maar ze zei dat ze die niet had. Ze vertelde hem dat ze 'comfortabel was met lingerie en gedeeltelijke naaktheid'.

In ruil daarvoor zei Hyde blijkbaar dat het $2.000 zou kosten. Echter: als ze hem van tevoren naaktfoto's stuurde, zou de shoot gratis zijn.
'Ik moet kijken of je het waard bent.' luidde het antwoord.

Lees ook: 8 veelgemaakte boudoir fotografie fouten

naaktfoto

DM berichten

Sunnaya schreef over de eerste screenshot: 'Mannelijke fotografen zijn weer lekker bezig' en over een volgende screenshot schreef ze: 'Ur f – king wack'. Wat net gezegd uit komt op: 'je bent een waardeloos persoon'. Hyde, 33, antwoordde naar verluidt: 'Zoek iemand anders. Ik blijf lekker beroemdheden fotograferen.' Sunnaya's vrienden, familie en volgers kwamen in opstand tegen het vragen van een naaktfoto en deelden de uitwisseling online. Naar aanleiding van de berichten heeft Hyde zijn Instagram-account privé gemaakt.

Hyde heeft de talloze verzoeken om commentaar van nieuws sites tot nu toe genegeerd. Hyde, die ook vaak met Ariana Grande werkt, overleefde vorig jaar een bijna fataal auto-ongeluk. Kim en Kanye West doneerden $25.000 aan Hyde om zijn medische kosten te verlichten. Dit om even aan te tonen met welk publiek hij zich omringt.

afbeelding van Aimée1

Aimée van Vuuren | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Aimée