Masterclass bruidsfotografie door Heleen Klop

Max Mostert 894
Wil jij leren hoe je een bruidspaar prachtig op de foto zet en kom jij naar Fotofair 2020? Dan is de masterclass bruidsfotografie door Heleen Klop die tijdens Fotofair wordt gegeven misschien wel iets voor jou.

Over de masterclass bruidsfotografie

De masterclass begint met een stukje theorie over hoe te communiceren met het bruidspaar. Daarna zal Heleen Klop aan de hand van een bruidspaar dat model staat, een paar foto’s nemen zodat je kan zien hoe zij te werk gaat. Dit laat ze zien aan de hand van een Canon EOS R-camera met RF lens, zodat je ook meteen kunt ervaren hoe professionele apparatuur bijdraagt aan fantastische resultaten.

De kosten voor de masterclass bedragen € 39, - en zijn inclusief entreeticket voor Fotofair 2020. De masterclass duurt 120 minuten en wordt op 26 en 27 september 2020 gegeven.

De tijdstippen:

  • 10.45 – 12.45
  • 14.30 – 16.30

Om meer te lezen over de masterclass en of de masterclass direct te boeken klik hier.

Over Heleen Klop

Heleen Klop is oprichter, mede-eigenaar en fotograaf bij HELEEN KLOP Fotografen. Heleen runt haar bedrijf samen met haar echtgenoot Wim Blom. Heleen vindt dat iedereen fotogeniek is, het gaat haar erom dat mensen op hun gemak zijn voor de camera. Dan komen volgens haar de mooiste foto’s naar boven.

Over Fotofair 2020.

Fotofair 2020 vindt 26 en 27 september 2020 plaats op Landgoed Duynenwater en Beachlcub Zuyver in Eersel. Om meer van onze artikelen over Fotofair 2020 te lezen klik hier.