Leer filmische portretten maken op Fotofair 2020

Redactie 1562
Fotofair is het grootste foto en video evenement van de Benelux. Elk jaar zijn er vele activiteiten te doen en te beleven, waaronder masterclasses, workshops en fotomomenten. Eén van de masterclasses wordt jouw aangeboden door Bram van Dal en staat in het teken van Filmische Portretten.

Eerst even dit!

Fotofair 2020 is verplaatst naar 26 en 27 september en zoals bij ieder evenement gelden er een aantal regels in verband met het coronavirus. Natuurlijk doet de organisatie er alles aan om je bezoek zo plezierig mogelijk te laten verlopen; óók nu we 1,5 meter van elkaar moeten houden. 

Lees alles over de coronamaatregelen en waarom Fotofair 2020 nog steeds het bezoeken waard is: 

De masterclass Filmische Portretten

In de masterclass zal er een kort stukje theorie voorafgaan over Filmische portretten en hoe te communiceren met de modellen. Daarna ga je meteen aan de slag op het terrein, bos en in het water. De kans op slecht weer is in Nederland altijd aanwezig. In dat geval blijven we binnen in de studio.

Voor de masterclass heb je een camera nodig. Ook enige kennis van je eigen camera is natuurlijk handig! Verder is een volle accu en genoeg geheugenkaartjes aan te bevelen. Eventueel een statief is ook handig.

De masterclass wordt op zowel 26 en 27 september 2020 aangeboden. De masterclass duurt 150 minuten en de eerste masterclass wordt op beide dagen van 10.30 tot 13.00 aangeboden. De tweede groep van 14.30 tot 17.00. De kosten voor de masterclass bedrag € 75, - en zijn inclusief toegangsticket voor Fotofair 2020. Voor meer lezen en/of de masterclass direct boeken klik hier.

Over Bram van Dal

Bram van Dal maakte in 2014 van zijn hobby zijn werk als professioneel fotograaf. Hij heeft de opleiding Fotovakschool gevolgd in Boxtel. Bram vindt dat het een combinatie van creativiteit en kennis is om een goede fotograaf te worden. Verder vindt hij communicatie met de modellen heel erg belangrijk. Het moet duidelijk zijn wat de fotograaf verwacht van het model. Maar ook wat het model verwacht van de fotograaf.

Over Fotofair 2020

Fotofair 2020 vindt plaats op landgoed Duynenwater en Beachclub Zuyver in Eersel in het weekend 26 en 27 september 2020. Meer lezen van onze artikelen over fotofair 2020? Klik op de link en ga meteen naar de site.

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie