1-daagse Basiscursus Fotografie

Leer alles over de mogelijkheden van je camera

Remco Stunnenberg 279
Is er voor jou op fotografiegebied nog een wereld te winnen? Dan is de basiscursus fotografie op zondag 2 september op Landgoed Oud Poelgeest in Oegstgeest een absolute aanrader.

Deze basiscursus fotografie is geschikt voor iedereen die net een camera heeft aangeschaft, of eindelijk echt aan de slag wil gaan met fotografie en betere foto's wil gaan maken. Tijdens deze 1-daagse cursus leer je alles over de mogelijkheden van je camera.

De cursus staat onder leiding van Jeroen Stel en Mike Muizebelt, twee professionele en zeer ervaren fotografen. Het tweetal geeft al jaren workshops en is zeer ervaren in het overdragen van kennis.

Jouw spiegelreflex-, systeem- of compact camera heeft ontzettend veel mogelijkheden en instellingen die je kunt aanpassen. Toch halen veel mensen hun camera nooit van de automatische stand. Jeroen en Mike gaan hier verandering in brengen!

Belichtingsdriehoek

Na deze cursus weet je alles over de basistechnieken. Ook gaan je aan de slag met het maken van foto's met een goede compositie zodat je direct resultaat gaat zien. De ochtendsessie, die start om 09.00u, richt zich vooral op de theorie en wordt gegeven in het oude koetshuis van het kasteel. Denk hierbij aan de zogenoemde belichtingsdriehoek: ISO, diafragma en sluitertijd. En uiteraard komen ook zaken als sfeer, witbalans, en scherpte ruim aan bod.

Na een lunch staat de praktijk op de agenda op het fotogenieke landgoed. Tijdens de praktijksessie krijg je allerlei korte opdrachten zodat je aan het einde van de dag alle voorkomende situaties goed kan inschatten en daar in de toekomst op de juiste manier mee om kan gaan.

De cursus duurt tot 16:00u en kost € 99,50 inclusief BTW. Een zoete lekkernij in de ochtend, onbeperkt koffie, thee en water in het koetshuis en een lunch zijn bij de prijs inbegrepen. Parkeren bij het landgoed is gratis.

Meer info? Kijk hier.

Lees ook: Durf af te wijken van platgetreden paden 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco