Hoe gaat een professioneel natuur- en reisfotograaf te werk?

CameraNU.nl: Gratis lezing reisfotografie

Remco Stunnenberg 353
Hoe gaat een professioneel natuur- en reisfotograaf te werk? Waar let hij op? Welke apparatuur gebruikt hij? Hoe bereidt hij zich voor? Deze en nog veel meer vragen komen aan bod tijdens een gratis lezing op 16 februari bij CameraNU.nl.

Tijdens deze lezing deelt professioneel natuur- en reisfotograaf Mike Muizebelt zijn kennis hierover aan de hand van een presentatie. Deze presentatie, waarbij Mike met name inzoomt op de vele reizen die hij al maakte naar het Afrikaanse continent, geeft een mooi inzicht in zijn werkwijze.

Natuurlijk is een groot deel van Mikes tips niet Afrika-gebonden, dus ook als je meer over reisfotografie wilt weten, is deze lezing een absolute aanrader!

© Mike Muizebelt

Reisfotografie: Mike geniet vooral van het Afrikaanse continent

Mike is full-time professioneel natuurfotograaf. Hij geniet van reisfotografie op het Afrikaanse continent, maar ook zijn eigen achtertuin - de kust van Zuid-Holland - is vaak het onderwerp van zijn foto's.

Mike ziet zichzelf als een echte natuur-paparazzi en geniet van de spanning die natuur- en reisfotografie oplevert. Het overgeleverd zijn aan elementen die je niet kunt sturen, maakt het verrassend en vernieuwend. Steeds weer!

Mikes creatieve kijk op zijn onderwerpen en gebruik van de laatste technische mogelijkheden zorgen voor bijzondere series en portfolio's. Tijdens de lezing geeft Mike voorbeelden over het gebruik van Pentax apparatuur in natuur- en reisfotografie en zal hij zijn kennis en enthousiasme graag met je delen!

Lezing Reisfotografie: Gratis, wel aanmelden

De lezing wordt gehouden op zaterdag 16 februari 2019 in de bioscoopzaal van CameraNu.nl op Urk en duurt van 9:30 uur tot 11:30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Meld je aan via deze weg.

Meer info over Mike vind je hier

Lees ook: Tips voor zwart-witfotografie

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco