Langverwachte Kingston Canvas React SDHC-geheugenkaart verkrijgbaar

Geert van der Klugt 331
Kingston introduceerde onlangs de Canvas React reeks: een serie SDHC-geheugenkaarten, uitsluitend ontworpen met betrouwbaarheid, flexibiliteit en vermogen in gedachten. Prettig gebruik van een SD-kaart hangt af van vertrouwen. Kingston levert.

Enkele shots, (4K) video- of burstopnames in honderden getalen; de Kingston Canvas React biedt door middel van snelheid en volume een onaangebroken mogelijkheid voor opname. Schieten in DSLR of spiegelloos verandert niets, want de kaart is uitvoerig getest in combinatie met vrijwel iedere populaire setup.

In 2018 verwachtten we niets minder, maar ook de Canvas React is water-, schok- en hitteresistent. Vrees het vliegveld niet langer: zelfs een flinke dosis X-ray straling deukt de kaart bij verre niet. Jouw plaatjes blijven intact en verre reizen maak je gerust.

Waarom?

De vraag of een SD-upgrade werkelijk vereist is komt bij menig fotoliefhebber aan bod. Waarom zou je eigenlijk, wanneer jouw huidige geheugen precies doet wat het moet?

Geheugenkaarten kunnen onvoorspelbaar defecteren. Zo ervaar ook jij misschien langere buffertijden dan voorheen, of merk je van de een op de andere dag dat video-opnames lagere resoluties hebben dan voorheen. Voor een krap tweetal tientjes piek je weder op een leessnelheid van 100 MB/s en een schrijfsnelheid van 70 MB/s. 

De Kingston Canvas React is vanaf €16,29 online verkrijgbaar. De grootte spant van 32GB- tot 256GB aan opslag. 

afbeelding van Geert van der Klugt

Geert van der Klugt | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Geert