Breng je HD-video's tot leven met Kingston Canvas-kaarten

Kingston Canvas-kaarten, betrouwbaar onder alle denkbare omstandigheden

Remco Stunnenberg 579
In het enorme aanbod aan SD- en microSD-kaarten, valt het niet mee de juiste keus te maken. Welke kaart is het beste voor jouw camera? Dat hangt sterk af van jouw verwachtingen en jouw gebruik. Ben je echter op zoek naar een betrouwbaar product met een hoge resolutie dat bestand is tegen alle denkbare omstandigheden, dan kies je voor de Kingston Canvas Select ™ SD-kaart.

Waarom een Kingston Canvas-kaart?

Kingston Canvas-kaarten zijn uitvoerig getest op een lange levensduur. Je kunt ze met een gerust hart overal mee naar toe nemen en inzetten. Jouw foto's, video's en andere gegevens worden beschermd, altijd en overal. Zo zijn de Kingston Canvas-kaarten niet alleen water-, schok- en temperatuur bestendig, maar beschermen ze jouw bestanden ook tegen röntgenstralen op bijvoorbeeld luchthavens.

De geavanceerde UHS-I-interface maakt de kaart ideaal voor Full HD (1080p) en 3D-video van bioscoopkwaliteit. Dankzij de ongelooflijke leessnelheden kun je jouw herinneringen bovendien razendsnel omzetten en bewerken. Zeker vergeleken met de traditionele Class 10 SD-kaarten.

Voor welke capaciteit kies ik?

Dat  hangt natuurlijk sterk af van de ruimte die je nodig hebt, maar de Canvas-lijn biedt kaarten van 16 GB tot 128 GB. Kortom ruimte genoeg om een hele reis vast te leggen. Ongeacht de hoeveelheid aan materiaal  die je op deze kleine kaart opslaat, jouw gegevens worden beschermd, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Waar wacht je nog op?

Breng je HD-video's tot leven!

#LifeUpgraded

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco