Landscape Pro maakt nabewerking landschapsfoto's erg makkelijk

Landscape Pro maakt nabewerking landschapsfoto's erg makkelijk

Redactie 1395
Het nabewerken van je landschapsfoto's was nog nooit zo makkelijk. Het nieuwe programma van Anthropics Technology, Landscape Pro, laat je in no-time het beste uit je landschapsfoto's halen, zonder eerst uitgebreid de ins en outs van het programma onder de knie te krijgen.

Het programma heeft verschillende pre-sets, waarmee je met één klik de foto kan veranderen, maar onderscheidt zich door het gebruik van labels. Met deze labels kan je op de foto onder andere mensen, water, lucht en bomen aanwijzen, waarna je al deze elementen apart kan aanpassen. Je kan deze bij elementen niet alleen het contrast of de belichting aanpassen, maar het is ook mogelijk om voor elk element een aparte pre-set te gebruiken.

Anthropics Technology heeft een video uitgebracht om de mogelijkheden en het gebruiksgemak te tonen.

Twee versies Landscape Pro

Landscape Pro wordt uitgebracht in twee versies; de basic-versie en de studioversie. Bij de laatste zit ook een Photoshop plugin voor wie zijn foto's alsnog uitgebreider wil bewerken. Ook is het bij de studioversie mogelijk om RAW-bestanden te bewerken.

Prijs en beschikbaarheid Landscape Pro

Landscape Pro is vanaf nu te downloaden via deze website en wordt tijdelijk voor €39,95 voor de standaardversie en €69,95 voor de studioversie aangeboden. Na de actieperiode kosten de programma's respectievelijk €79,90 en €139,90.

Er is ook een gratis proefversie van Landscape Pro te downloaden.

 

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie