Kleine auto's, grote wereld

Kleine auto's, grote wereld

Redactie 1729
Kim Leuenberger reist de hele wereld rond om foto's te maken. Echter, de foto's die ze maakt verschillen van de meeste reisfoto's die op instagram worden geplaatst. Veel van haar foto's vertellen de avontuurlijke verhalen van kleine miniatuurauto's.

Zeven jaar geleden kreeg Leuenberger een kleine replica van een oud Volkswagen-busje. Nadat deze een aantal jaar in de kast stond, nam ze hem een keer naar buiten en maakte er een foto mee met een knuffelbeer. Ze plaatste de foto op Instagram en kreeg er veel positieve feedback op. Nu heeft ze een aantal verschillende auto's in haar bezit  en gaat ze niet op reis zonder er één of meer mee te nemen.Kim Leuenberger Kim Leuenberger Kim Leuenberger Kim Leuenberger Kim Leuenberger

Engeland

Leuenberger is geboren in Zwitserland, maar woont sinds enkele jaren in Londen, waar ze fotografie studeert aan de 'University of the Arts London'. Veel foto's maakt ze in Engeland, maar  ze heeft ondertussen ook al de Verenigde Staten, Ierland en Colombia bezocht. Voor meer informatie kan je kijken op haar website.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie