Kekkecamerariem.nl - Betrouwbaar, comfortabel & bijzonder

Kekkecamerariem.nl - Betrouwbaar, comfortabel & bijzonder

Redactie 1194
Ken je dat gevoel? Tijdens het fotograferen begint je camerariem te irriteren in je nek. Je voelt je als een toerist. In bijna alle opzichten ben je precies hetzelfde als al die andere toeristen. Iedereen heeft een camera met riem, die er allemaal hetzelfde uitzien. Met een leuke kekke camerariem zie je er snel een stuk origineler en hipper uit.

De riemen van Kekkecamerariem.nl zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook erg comfortabel en zeer betrouwbaar. De riemen kunnen een gewicht aan van minimaal 50 kilo. Ze zullen dus niet snel breken, ook niet als je camera ergens achter blijft hangen.

Unieke camerariemen

De camerariemen zijn voorzien van bijzondere en unieke details en komen in drie soorten. Er zijn leren riemen, katoenen riemen en riemen die gemaakt zijn van neopreen. Dit speciale rubber wordt vooral gebruikt voor duikpakken, is extreem zacht en schuurt niet. Deze riemen zijn daardoor erg comfortabel en uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Ook de leren en katoenen riemen hebben een erg hoog draagcomfort door een zachtleren of su├Ęde binnenkant.kekkecamerariem.nl

Kekke Cameratas

Naast camerariemen maakt Kekkecamerariem.nl ook tassen voor camera's en tablets. De producten van Kekke camerariem zijn in een select aantal winkels te vinden en zijn ook allemaal online te bestellen.

Binnen 24 uur wordt je camerariem verzonden. Kijk op de website van Kekkecamerariem.nl voor alle producten en designs en om direct te bestellen.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie