Fotofair 2020

Intrigerende kinderportretten leren maken? Kom naar Fotofair 2020!

Christel  de Wolff 1224
Wil jij portretten van kinderen leren maken waar je uren naar kan kijken? Volg dan de Masterclass kinderportretten van Iris Valentina op Fotofair 2020.

De fotografe Iris Valentina zoekt een diepere verbinding met haar model. Dat uit zich in de kinderportretten met ziel die zij maakt.  Door de verstilling in een portret te vinden, komt er ruimte voor diepgang. Dit vind je natuurlijk terug in de ogen, maar de hele lichaamstaal is van belang. Het zachte, schilderachtige licht, de simpliciteit van poses, de integere styling en de connectie met de ogen, geven haar portretten impact. 

In de masterclass leer je welke lagen samenkomen in een mooi portret. Je ontdekt hoe je een kind of tiener aanstuurt en de ruimte neerzet om een portret met bezieling neer te zetten.  Je krijgt tevens inzicht in hoe je met flitslicht een zacht effect kunt krijgen. 

De masterclass wordt op zowel zaterdag 26 als op zondag 27 september gegeven. Per masterclass zijn slechts 9 deelnemers toegestaan dus schrijf je snel in.

Over Fotofair 2020

Fotofair 2020 wordt op 26 en 27 september 2020 gehouden op Landgoed Duynenwater te Eersel. Lees hier alles over Fotofair 2020 en de genomen maatregelen omtrent Covid-19

Over Iris Valentina

Iris Valentina is fine art- en portretfotografe, gespecialiseerd in zielvolle kinderportretten. Ze is docent en mentor in de fotografie, voert fotoshoots in opdracht uit voor de particuliere en zakelijke markt en steekt veel vrije uurtjes in het maken van vrij werk.  Uniek aan haar stijl is de verstilling en integriteit. Meditatie en ademwerk is een belangrijke sleutel tot haar werk. Met plezier draagt ze haar kennis en vaardigheden over aan fotografen.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel