Datacolor SpyderX

Gemakkelijk en nauwkeurig kleuren kalibreren met Datacolor SpyderX

Christel de Wolff 366
Met de Datacolor SpyderX introduceerde Transcontinenta BV, distributeur voor Datacolor in de Benelux, de gemakkelijkste en meest nauwkeurige kleurkalibratietool tot nu toe.

Lees ook: Maandopdracht Sportfotografie

De Datacolor SpyderX maakt gebruik van een volledig nieuw ontworpen kleurberekeningseenheid die de kleurnauwkeurigheid en de mogelijkheden bij weinig licht aanzienlijk vergroot.

Verbeterde functies Datacolor SpyderX serie

- Supersnel - De Datacolor SpyderX, die minder dan twee minuten nodig heeft om een scherm te kalibreren, is meerdere malen sneller dan de vorige modellen, waarbij de kalibratie zo snel verloopt dat het moeiteloos deel gaat uitmaken van de dagelijkse fotografische workflow.
- Hoogste nauwkeurigheid - De Spyder X zorgt voor een aanzienlijk hogere kleurnauwkeurigheid en weergave van details in de schaduw op een breed scala aan beeldschermen.
- Gebruiksgemak - Datacolor levert eenvoudige en intuïtieve kalibratiesoftware die met één klik te bedienen is, maar toch ook voorzien van een aantal geavanceerde opties.

Stefan Zrenner, Global Director Sales & Marketing Consumer Products, zegt: 'We weten dat fotografie een werk van liefde is, en dat er veel aandacht besteed wordt aan het maken van iedere foto. Daarom hebben we de Datacolor SpyderX van de grond af aan opnieuw ontworpen, zodat fotografen kunnen vertrouwen op de kleur op hun scherm en tegelijkertijd het hele proces van kalibratie zo intuïtief en snel mogelijk kunnen uitvoeren'.

Prijzen en beschikbaarheid Datacolor SpyderX

De SpyderX Pro (€ 179,-) is verkrijgbaar in twee versies en is ontworpen voor serieuze fotografen en ontwerpers die op zoek zijn naar een snelle en eenvoudig te gebruiken kalibratieoplossing. De SpyderX Elite (€ 279,-) gaat nog een stap verder met meer geavanceerde instellingen voor professionele fotografen en videomakers die de ultieme controle willen hebben

De Datacolor SpyderX modellen zijn in de Benelux te koop via onderstaande geautoriseerde Datacolor dealers:

Cameraland
CameraNu
Cameratools
Fotokonijnenberg
Kamera Express
Grobet Antwerpen(BE)
PCH Brussel (BE)


Klik hier voor meer informatie.

Lees ook: Bespaar op ZEISS objectieven

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel