Fujifilm Instax SHARE SP-2 print snel je leukste foto's

Fujifilm Instax SHARE SP-2 print snel je leukste foto's

Redactie 1066
Vanuit het niets zijn direct-klaar camera's weer hip. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een echte foto in plaats van alleen een digitale die tussen alle facebookberichten snel weer in vergetelheid raakt. Fujifilm heeft een nieuwe kleine printer waarmee je snel je smartphonefoto's kan afdrukken. Waar je ook bent.

De Instax SHARE SP-2 is Fujifilms' antwoord op de nieuwe direct-klaar camera's zoals de Impossible 1, die snel groeien in populariteit. De printer maakt het mogelijk om snel al je smartphonefoto's af te drukken, waardoor je geen extra camera hoeft mee te nemen. De INSTAX SHARE SP-2 is de opvolger van de SP-1 en heeft een compleet nieuw design. Ook drukt deze nieuwe camera je foto's zes seconde sneller af. Een volledige afdruk duurt nu nog slechts tien seconde.Fujifilm Instax
Lees ook: Prynt maakt direct afdrukken van je smartphone-foto's
Lees ook: De aantrekkingskracht van instant-camera's

Instax Share-App

De Instax Share SP-2 werkt met de gratis SHARE app, die verkrijgbaar is voor iOS en Android. Deze app linkt je smartphone of tablet aan de printer en laat je snel de foto afdrukken. De app heeft ook collage modus, waarmee je twee foto's naast elkaar kunt afdrukken en een 'real-time template' die direct informatie zoals de datum, tijd, locatie en het weer kan toevoegen.

De Fujifilm Instax SHARE SP-2 komt in juli op de markt en gaat rond de € 200,- kosten. Voor meer informatie kun je kijken op deze website.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie