Prynt maakt direct afdrukken van je smartphone-foto's

Prynt maakt direct afdrukken van je smartphone-foto's

Redactie 763
Tegenwoordig maken we steeds meer foto's met onze telefoon. Helaas worden deze foto's nog maar zelden afgedrukt omdat dit veel tijd en moeite kost. De nieuwe printmodule van Prynt brengt hier verandering in.

Prynt is een kleine printer die op een smartphone past. Hiermee maakt je in een paar tellen van je smartphone een direct-klaar-camera. Als je een foto hebt gemaakt, kan je binnen dertig seconden een afdruk in handen hebben. Met de bijbehorende app kan je voor het afdrukken ook eerst de foto bewerken met filters of tekst.

Filmpje printen

Deze printer heeft nog een bijzondere functie. Als je via de app een foto maakt, maakt de app ook een klein filmpje. Als je de geprinte foto later scant met de app, speelt hij automatisch het filmpje af op je telefoon.

 

 

Android & iOS

De printer werkt met verschillende iPhone en Android camera's en is zeer gemakkelijk te gebruiken. Hij werkt op een eigen batterij, dus gebruikt niet de batterij van je telefoon en  door het speciale ZINK- printpapier hoef je geen inkt bij te vullen.

De printer is exclusief bij Gokickit.nl te bestellen voor een prijs van €159,-. Nieuw printpapier is te kopen voor €6,50 voor een pak van tien vellen. 

Kickstarter

Deze printer werd in 2015 als Kickstarter aangekondigd en haalde al snel genoeg geld op voor verdere ontwikkeling. Het is niet het eerste Kickstarter-project dat inzet op de camera-mogelijkheden van smartphones. Zo schreven wij vorige week al een artikel over een camera-grip voor je iPhone.

De nieuwe printmodule komt op een goed moment. Tegenwoordig zijn instant-camera's weer flink in trek.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie