Fotofair 2019

Fotofair: Masterclass Bloemen Stilleven in een modern jasje

Christel de Wolff 327
Bloemen Stillevens ouderwets? Welnee! Volg tijdens de Fotofair de masterclass Bloemen Stilleven om te zien hoe je dit genre in een modern jasje kunt steken.

Fotograaf Ki Tan en schilder Cornelis le Mair laten je zien wat er voor nodig is om een klassiek bloemen stilleven in een modern jasje te steken.

Bloemen Stilleven in een modern jasje

De Masterclass Bloemen Stilleven duurt 2 uur en wordt zowel op zaterdag (25 mei 2019) als op zondag (26 mei 2019) gegeven om 11:00 en om 14:00 Wees er snel bij want per workshop kunnen er slechts 12 fotografen deelnemen en vol is vol! 

Kijk hier voor het complete schema, de prijzen en om je direct aan te melden voor de Masterclass Bloemen Stilleven.

Wat kun je verwachten tijdens de Masterclass Bloemen Stilleven

Je krijgt tips en adviezen over onder andere de compositie, techniek en het gebruik van bloemen. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag! Na de masterclass bloemen stilleven heb je meerdere prachtige afbeeldingen van klassieke stillevens met bloemen en een koffer vol inspiratie. Bovendien ontvang je tijdens deze workshop een uitnodiging om lid te worden van de geheime Facebook groep ‘BLOEMEN STILLEVEN’ Wanneer je jou gemaakte en bewerkte foto’s in deze geheime groep plaatst, krijg je, indien dit gewenst is, verbetersuggesties van het team van de CCC FotoUnie. .

Fotofair 2019

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2019? Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken. We hebben ook een digitale editie gemaakt waarin we het nieuws bijhouden in (online) magazinevorm. Deze vind je hier.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel