Fotofair 2019

Fotofair: avontuurlijk overnachten

Christel de Wolff 700
Wil jij ontwaken tussen de leeuwen, de zebra's of neushoorns en giraffe's spotten terwijl je je klaar maakt voor de Fotofair? Boek dan nu extra voordelig een van de bungalows op het Safari Resort Beekse Bergen.

Verblijf je op Safari Resort Beekse Bergen in het weekend van Fotofair (aankomstdatum 24 mei) krijg je tot wel 35% korting én gratis toegang tot de fotografiebeurs. Boek snel via: beeksebergen.nl/fotofair

Over Safari Resort Beekse Bergen

Beekse Bergen is met 125 hectare het grootste wildlife park van de Benelux. Aan de rand van het Safaripark Beekse Bergen is een exclusief resort gebouwd, dat rechtstreeks toegang geeft tot het Safaripark. Het resort is ruim opgezet met vrijstaande bungalows, sarafitenten en boomhutten. Verspreid over de savannes en bos- en watergebieden en met de dieren op zichtafstand van de accommodaties waan je je in Afrika, terwijl je gewoon verblijft in Hilvarenbeek! 

Klik hier voor meer informatie en om meteen jouw verblijf tijdens Fotofair te reserveren. 

Fotofair 2019

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2019? Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken. We hebben ook een digitale editie gemaakt waarin we het nieuws bijhouden in (online) magazinevorm. Deze vind je hier.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel