Fotofair 2020: workshop honden in actie

Redactie 1646
Fotofair vindt plaats op 26 en 27 september 2020. Elk jaar zijn er weer vele workshops. Eén ervan is de workshop ‘Honden in actie’ die wordt gegeven door Mijn Stijl Fotografie.

De workshop Honden in actie

De workshop staat in het teken van ‘dogfrisbee’. Dogfrisbee is een hondensport waar een nauwe samenwerking tussen de hond en het baasje essentieel is. De honden in deze workshop zijn goed getraind en kunnen met de vetste trucs de frisbees vangen. Het is dus een hele show om naar te kijken. Helemaal is het leuk om een toffe actie foto te schieten van de een van de honden.

In deze workshop krijg je zowel technische als creatieve tips om jouw beste foto’s te schieten. Je leert technisch met welke instellingen de mooiste en beste foto schiet. Voor de creativiteit leer je wanneer jij de beste foto schiet zodat de hond en/of het baasje het best op de foto staat.

Benodigdheden voor de workshop:

  • Camera die je manueel kunt instellen.
  • Objectief met minimaal een zoombereik van 200mm.
  • Een cameraregenhoes of paraplu in geval van regen.
  • Een kleedje om op te liggen zo dat jouw kleren niet vies worden.

De kosten voor de workshop bedragen € 49, - en zijn inclusief entreeticket voor Fotofair 2020. De workshop wordt op  26 en 27 september 2020 gegeven. De workshop duurt 90 minuten. Op beide dagen vindt de eerste workshop van 10.30 tot 12.00 plaats. De tweede workshop vindt plaats van 15.00 tot 16.30. Om de workshop te boeken of meer te lezen over de workshop klik hier.

Over Fotofair 2020

Fotofair 2020 vindt plaats op Landgoed Duynenwater & Beachclub Zuyver in Eersel. Om meer van onze interessante artikelen over de workshops van Fotofair 2020 te lezen klik hier.

Over Mijn Stijl Fotografie

Cyrille Deuzé is fotograaf en docente voor Mijn Stijl Fotografie. Cyrille is een van de eerste beroepsdierenfotografen van Nederland. Cyrille heeft al meer dan 1000 honden gefotografeerd. Mijn Stijl heef haar eigen fotografie workshop ontwikkeld zodat jij kan leren hoe jij hondenfotograaf wordt. Cyrille is altijd enthousiast en heeft veel kennis en ervaring. Ook heeft zij veel passie voor haar vak en heeft ze veel geduld. Het perfecte persoon om van te leren dus.

Fotografie door Mijn Stijl Fotografie

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie