EISA-awards 2019

EISA-awards voor Tamron 17-28 f/2.8 en 35-150mm f/2.8-4

Christel de Wolff 315
De Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD en 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD hebben twee EISA Best Product-awards in de wacht weten te slepen.

Voor de veertiende maal op rij is Tamron onderscheiden met een EISA-award. De awards werden onder andere toegekend aan de nieuwe Tamron 35-150mm f/2.8-4. Ben je benieuwd wat DIGIFOTO van dit objectief vind? Wij testten het objectief uitgebreid en de resultaten vind je terug in onze komende digifoto Starter 3.2019. Wil je het magazine op de mat ontvangen? Neem dan snel een abonnement

EISA-award voor de nieuwe Tamron 35-150mm f/2.8-4 

De Tamron 35-250mm f/2.8-4 Di VC OSD is een standaard zoomobjectief voor Canon en Nikon full frame spiegelreflexcamera's. Het wat ongebruikelijke zoombereik in combinatie met een minimale scherpstelafstand van slechts 45 centimeter maakt het objectief zeer geschikt voor het maken van portretten, variërend van environmental- tot close-ups. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht is het ook een goede reisgenoot.

EISA Best Product-award voor Tamron 17-28mm f/2.8

Ook de Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD werd bekroond met een EISA-award.  Het is volgens de vakjury een betaalbare en lichtsterke groothoekzoom  met sterke prestaties op het gebied van resolutie, contrast en kleurnauwkeurigheid. Door de stille stappenmotor voor autofocus is het objectief ook zeer geschikt voor videografie. Ook positief is het compacte en lichtgewicht ontwerp en de weerbestendige constructie.

 

 

Over de EISA-awards

De EISA-awards worden jaarlijks gekozen en toegekend door een gerenommeerde jury bestaande uit redacteuren van 55 internationale tijdschriften op het gebied van consumentenelektronica. De genomineerden worden geselecteerd op basis van de door consumenten gewenste kenmerken en klasse. Er werden dit jaar maar liefst 22 EISA-awards uitgereikt en naast Tamron vielen ook Sony, Fujifilm, Sigma, Nikon, Canon en Panasonic in de prijzen. Meer informatie over de EISA awards en in het bijzonder de winnende fotocamera's, objectieven en accessoires vind je hier.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel