Voor pakjesavond & schoencadeaus

Pixum helpt iedere hulpsinterklaas

Redactie 1214
Hij is alweer een tijdje in ons land en heeft in het hele land alweer aardig wat schoentjes gevuld. Sinterklaas. En ook dit jaar biedt Pixum alle hulpsinterklazen in Nederland weer hulp met de leukste cadeautjes. Van kleine schoencadeaus tot grote verrassingen voor pakjesavond.

Niet alleen Sinterklaas heeft soms hulp nodig, ook de hulpsinterklazen kunnen af en toe een extra handje gebruiken. Daarom heeft Pixum een speciale Sinterklaaspagina zodat iedereen leuke cadeautjes kan krijgen én geven. Op de Sinterklaaspagina van Pixum kan je van alles vinden, van kalenders en fotoboeken tot puzzels, kussens en knuffels. En voor iedereen die dit jaar een fotomok krijgt, heeft Pixum nog een ontzettend smakelijke tip.

 

Schoencadeautjes

Pixum heeft niet alleen cadeaus voor de zak, maar ook voor schoencadeautjes kan de Sint bij Pixum terecht. Pixum heeft talloze kleine cadeautjes zoals een fotomok, koelkastmagneetjes en telefoonhoesjes die je allemaal met je eigen foto kan versieren.Pixum helpt hulpsinterklazen

Gratis in de zak

Om de (hulp)Sint te helpen stuurt Pixum dit jaar alle cadeautjes die bij ze besteld zijn zonder verzendkosten op. Op de Sinterklaaspagina van Pixum is een code te vinden die, als je die invult tijdens het betalen, de bestelling afrond zonder de verzending in rekening te brengen.

Kijk voor meer informatie en cadeau-inspiratie op de Sinterklaaspagina van Pixum.Pixum

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie